Propozice

 

Hrubý Jeseník 31.8. – 2.9. 2007

Deutsche Version *.pdf

Pořadatelé: Musher‘s club long hairy tails (on caps)
              pod záštitou obce Loučná nad Desnou

Termín: 31.8. – 2.9. 2007

Místo: start a cíl u penzionu Annín v Koutech nad Desnou. Pokud jedete od Velkých Losin, naproti nádraží ČD (50m za železničním přejezdem) odbočit doleva směrem k hotelu Dlouhé Stráně. Pak na druhé odbočce opět doleva.

Prezentace: ve čtvrtek 30.8.2007 od 18 – 22 hodin

Vyhlášení: v neděli 2.9.2007 v 9 hodin (pokud se nestihne v sobotu večer)

Startovné: 300 Kč (350 Kč na místě a po uzávěrce). Složenkou na adresu: Vladimír Páral, Drnovice 270, 679 76. Přiložte prosím kopii ústřižku složenky. Zahraniční účastníci platí až na místě.

Uzávěrka přihlášek: 24.8.2007

Trasa: Bude se skládat ze dvou etap s celkovou délkou zhruba 98 km a povinným bivakem na obecním pozemku. Půjde se po turistických značkách v CHKO Jeseníky a částečně po individuálním značení pořadatelů. Čeká vás poměrně velké převýšení, hlavní hřeben Hrubého Jeseníku s výhledem na Praděd a oproti minulým ročníkům nové krásné přírodní partie. Na bivaku bečička, kapela, táborák – tak se snažte přijít včas.

Veterinární podmínky: platné očkování, ne starší jednoho roku a ne mladší tří týdnů. Minimální stáří psa jeden rok. Dog trekkingu se nesmí zúčastnit psi s kupírovanýma ušima.

Povinná výstroj: spací pytel, karimatka nebo hamaka, čelová svítilna, krmivo pro psa, miska, lidská strava, láhve s vodou, turistická mapa Hrubý Jeseník (KČT č. 55) nebo Jeseníky – Praděd (Shocart č. 58). Ti co máte z loňska turistickou mapu z propagačního balíčku, který jste dostali - vemte si ji. Je na ní celá trasa a dá sepodle ní jít!

Doporučená výstroj: kvalitní pevné boty, pláštěnka, botičky pro psa, mobil, miniaturní lékárnička, celta nebo stan.

Po trati se každý účastník musí pohybovat samostatně, maximálně ve dvou. Připraveno bude několik kontrolních bodů (i tajných). Zásoby jídla a pití je možno a povoleno doplňovat u domorodců či v restauračních zařízeních.

Ubytování: V penzionu Annín (orientačně 168 Kč/osoba/noc), popřípadě ve vlastních stanech či automobilech za poplatek 50 Kč/osoba/noc. Bližší informace a ceník najdete na www.annabella.cz či u paní Navrátilové tel. 777 092 520.

Stravování: Na penzionu nám bude k dispozici restaurace s kuchyní, dobře vybaveným barem a výčepem.
V případě příznivého počasí možnost táboráku – hudební nástroje vítány!
Zveme všechny pohodáře, přijďte si to užít.
Má-li zájem kamarád – kamarádka, dejte mu přihlášku k okopírování.
Srdečně zve Laďa Páral a parta nadšenců

Kontakt: Vladimír Páral
Drnovice 270
679 76
tel. 603 283 268
e-mail:
stistko61@seznam.cz     www.stezkou-vlka.dogtrekking.info

propozice a přihláška ke stažení - zde

Deutsche Version *.pdf